Welkom op 30plusvrouw.nl

30plusvrouw.nl

Zo, als je dit leest ben je op mijn nieuwe blog geland. Leuk! Op mijn (vorige) blog doormariska.nl schreef ik al dat ik in een redelijk grote fase van verandering zit. Niet alleen een nieuwe baan vanaf begin juni, ook merk ik dat ik ineens jurkjes dragen leuk vind, heb ik mijn bedrijf uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel en denk ik écht na over de toekomst.

meer over mij weten?

Een nieuwe stap

En bij al deze veranderingen hoort ook een nieuw blog. Doormariska.nl is vanaf 2013 mijn kindje geweest en ik heb er super veel tijd en iets minder geld ingestoken. Het is een brede naam, maar ik wilde gewoon iets nieuws. Iets nieuws omdat dat ook momenteel heel goed past bij de fase waar ik in zit en niet weer een of ander domein is dat ik in een opwelling heb gekocht. Het is een nieuw kindje dat ik wil gebruiken op het internet om dingen uit mijn leven te delen, een nieuwe frisse blog start te maken en alles wat ik wil delen. Mijn social media kanalen zullen hetzelfde blijven!

Wat ga je precies vinden op 30plusvrouw.nl?

Dingen die ik wil delen uit mijn leven, mijn wekelijkse foto dagboekjes en natuurlijk ook leuke (beauty) reviews als ik iets over een product wil laten weten en laten zien. Of als ik weer gewoon lekker wil fotograferen 🙂

Eigenlijk een beetje zoals je gewend bent (als je me al volgt), maar misschien wat uitbreiding in persoonlijke zin. Ik ga nog geen Facebookpagina aanmaken, maar misschien ga ik wel de naam van mijn huidige Facebookpagina aanpassen. Mijn Twitter en Instagram blijven hetzelfde.

Ik heb dit vrij snel bedacht, net als de keuzes die ik de laatste tijd maak en ondanks dat ik die keuzes heel snel heb gemaakt zonder al te lang na te denken, zijn het tot nu toe allemaal nog goede keuzes geweest. Daar kan deze ook nog wel bij. Gelukkig maar! 🙂

Wat gebeurt er met doormariska.nl?

Doormariska.nl blijft online en zal blijven bestaan. Ik heb zoveel artikelen online gezet, er zoveel tijd in gestoken, zoveel foto’s gemaakt en links erin verwerkt dat ik daar nog steeds wat geld mee verdien. Het kan dus zijn dat daar zo af en toe nog wel een artikel online komt waar ik voor betaalt krijg. Daar ben ik heel open en eerlijk in en dat zou je zelf ook doen denk ik, als je er iets mee kunt verdienen.

Anyway, ik vind het leuk dat je mijn nieuwe blog bezoekt en ik hoop natuurlijk dat je me blijft volgen! 🙂

Mariska

Find me on: Instagram

7 Reacties

 1. 26 mei 2019 / 05:49

  Wat leuk! Ik ben nog geen 30, maar het klinkt wel veelbelovend. Ik zal je met alle plezier blijven volgen.
  Liefs

  • Mariska
   Auteur
   26 mei 2019 / 07:18

   Dankjewel Tineke, heel lief! 🙂

 2. 27 mei 2019 / 09:48

  Leuk! Ben benieuwd naar de artikelen die op je nieuwe blog voorbij zullen komen. Ik zag opeens een artikel van 30 plus vrouw in mijn feed op Bloglovin’ en klikte al nieuwsgierig omdat ik me even niet kon herinneren welke blog dit was.

  • Mariska
   Auteur
   27 mei 2019 / 17:22

   Haha it was me! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: