Een jurkje met blote benen #uit mijn comfortzone

uit je comfortzone

Het is weekend en het weekend wordt heel warm als ik de weerberichten mag geloven. Op zich ben ik niet zo heel erg van de warmte, ik krijg daar namelijk snel hoofdpijn van en wordt moe. Een graad of 23 vind ik daarom ook perfect, maar dit weekend wordt het dus veel warmer. Eerder ging ik al uit mijn comfortzone door bijna alleen maar jurkjes te dragen, maar vandaag ga ik nog een stapje verder. Voor veel is dit gewoon een normaal iets, maar voor mij is met blote benen onder een jurkje toch wel een ding.

Maatje meer

Ik heb al jaren een maatje meer en dat vind ik helemaal niet erg. Soms heb ik weleens getwijfeld en uiteraard geprobeerd om af te vallen maar dit hield ik niet vol. En op de momenten dat ik het deed vroeg ik me af of ik het wel voor mezelf deed of voor de buitenwereld. Want als ik slanker was dan zou de buitenwereld ook anders naar me kijken. Nou die gedachten heb ik heel snel laten gaan want als ik de keuze zou maken om te gaan afvallen, dan is dat voor mezelf en niet voor een ander. Mocht je geïnteresseerd zijn; ik heb maat 44 of 46, net hoe iets valt.

Jurkjes dragen was één ding maar met dit weer met blote benen is ook evengoed nog wel een beetje spannend. Normaal zou ik tegen iemand anders zeggen dat het prima kan (oprecht!), maar dat tegen jezelf zeggen is soms nog wel een dingetje. Vanochtend trok ik dit jurkje aan en ik dacht weet je, we doen het gewoon. Geen maar, geen smoes, gewoon dat jurkje aantrekken en geen panty eronder. En het is ook veel te warm voor een panty!

#uit mijn comfortzone

De laatste tijd zit ik erg goed in mijn vel en ik denk dat dit ook komt door de veranderingen op dit moment. Het voelt allemaal goed en positief en daarom durf ik ook meer uit mijn comfortzone te gaan. Beetje bij beetje ga ik nog meer mijn eigen weg (deed ik al, maar nu nog meer) en laat ik me niet zo snel meer van de wijs brengen door negatieve of onzekere gedachten. Niet alleen over kleding trouwens maar over alles. En dat bevalt me tot nu toe prima!

Het jurkje dat ik draag is van Only Carakoma in maat 46 of bij Wehkamp.

Mariska

Find me on: Instagram

Share:

3 Reacties

  1. 24 juni 2019 / 16:18

    Goed bezig! Ik merk bij mezelf dit jaar ook een kleine verandering. Normaal gesproken zou je me met 40 graden nog niet met blote zien in Nederland, want ben niet zo’n fan van mijn benen. Dit jaar heb ik al een paar keer een jurkje gedragen naar mijn werk!
    Sanne onlangs geplaatst…Vakantie Zakynthos: alle info op een rijtjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: