Mijn 30 plus dagboek #1

zondag de dijk in volendam

Hier is dan mijn eerste ‘mijn week in foto’s’ op mijn nieuwe blog 30plusvrouw.nl! Dit deed ik al op doormariska.nl en wil ik hier graag mee doorgaan. Een maandje was het er niet meer omdat ik bezig was met allerlei andere dingen maar inmiddels geloof ik dat de rust wel weer heb gevonden. Het voelt echt als een frisse start net als alle andere dingen momenteel en dat had ik even nodig. Merk dat het me energie geeft en dat is natuurlijk heel fijn. Goed, let’s go, ik ga de foto’s laten zien van afgelopen week in mijn 30 plus dagboek!

Zondag

zondag de dijk in volendam

Vorige week zondag was het super lekker weer en heb ik weer een flink stuk gelopen met een vriend die in Volendam woont. Gelukkig konden we dit keer wel een plekje vinden op de dijk dus hebben we lekker wat gedronken en wat kleins gegeten. We zaten lekker in de schaduw en het was daar erg druk zoals gewoonlijk. Vandaag is het helaas wat minder lekker weer. Verder keek ik weer Orange is the new black en deed niks bijzonders.

Maandag

maandag jurkje maken en werken

Maandag had ik mijn halve dag werken omgeruild voor een hele dag met dinsdag. Je bent dan gelijk van de rel doordat de dagen niet meer kloppen, haha! Dit jurkje is een van mijn lievelings maar helaas is het elastiek maandag geknapt wat zorgt dat je je taille ziet. Op aanraden van een collega kocht ik deze spulletjes bij Action maar ik kreeg het niet voor elkaar om te maken.. knipte zelfs nog een klein gaatje in de jurk zelf. Geen idee hoe ik dit nu ga oplossen. Iemand een tip?

Dinsdag

dinsdag chocola en funda

Op dinsdag werk ik een halve dag en in de ochtend haal ik mijn zusje nog op uit Enkhuizen. Ze heeft nachtdienst gehad en weer een nachtdienst maar kan niet slapen omdat er veel lawaai is bij het renoveren van de woning boven haar. Dan kan ze bij mij slapen en ga ik werken. Daarna heb ik haar weer naar Enkhuizen gebracht. Dit oogschaduwpalette is trouwens mijn favoriet op het moment. Vind hem echt heel leuk qua uitstraling ook 🙂 En Funda is tegenwoordig ook wel mijn ding. Gewoon een beetje rondkijken wat er is tegen welke prijs en nadenken of ik eventueel weer terug wil naar Avenhorn of de Goorn. Is iets voor de langere termijn, eerst nog even goed sparen 🙂

Woensdag

woensdag rude oogschaduw palette

En ik zie dat ik de volgende dag een foto maakte van het oogschaduwpalette dat je net zag, alleen dan met de oogschaduws zelf. Het zijn allemaal matte kleuren en ik ben heel erg te spreken over de kleuren en de pigmentatie. In de avond at ik weer pizza, gewoon omdat ik daar zin in had na een lange dag werken.

Donderdag

donderdag orange is the new black

Donderdag moet ik eigenlijk de hele dag werken, maar omdat ik al veel over heb gedragen en het gewoon een rustige periode is neem ik een paar uur op die ik vervolgens vrijdag weer ga werken. Thuis plof ik op de bank en kijk Orange is the new black weer verder. Ben nu bij seizoen 5 en er is een opstand in de gevangenis. Vind het maar een lastig seizoen om doorheen te komen. Mijn kat ligt natuurlijk bij me en ik snap niet zo goed hoe dit nou zo lekker kan liggen. Half op de verwarming, half op de bank en half op de vensterbank…

Vrijdag

vrijdag paaseitjes en split ijsje

Vrijdag hoefde ik maar 3 uurtjes te werken en het was zulk lekker weer! Maar ik bestelde weer een tv abonnement en plofte gelijk op de bank met wat lekkers om mijn favoriete programma’s te kijken. Of nou ja, zender eigenlijk, Investigation Discovery. Die zender heb ik wel een beetje gemist dus die staat nu alweer een paar dagen op. Het split ijsje heeft een hele ijslaag erbij gekregen op wonderbaarlijke wijze maar hij was evengoed erg lekker. En de paaseitjes die ik nog had liggen ook 😉

Zaterdag

Gisteren heb ik vrij weinig gedaan. Ben al vroeg boodschappen gaan doen en nu bij een andere supermarkt omdat ze daar de Coca Cola Vanille zero sugar hebben. Die vind ik de laatste lekkerder dan energydrink dus ik heb een beetje een switch gemaakt. In de avond at ik van Iglo een kant en klaar maaltijd met boursain en dat is zó lekker, maar koop ik eigenlijk alleen in de aanbieding omdat ik het anders best wel duur vind. Oh, en ik kocht deze domeinnaam en ging direct aan de slag 🙂

Mariska

Find me on: Instagram

3 Reacties

 1. 26 mei 2019 / 13:06

  Lekker, zo een split ijsje en die pizza, jammie!
  Ik ben niet handig met kleding naaien of verstellen, maar wellicht kan je aan de binnenkant een nieuw stukje elastiek vastzetten? Het gaat kan je dichtnaaien en evt. verdoezelen met een leuke riem?

  Goh..Dat je het roer om hebt gegooid, ik vind het een heel stap maar zeker moedig en het lijkt mij ook zoveel rust te geven.
  Je blog ziet er prachtig uit, complimenten!
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de WeeK 21- “SPA” Moestuin, Kijk-Tip en Katten TVMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   26 mei 2019 / 13:10

   Thanks! Ja, ik heb nu al zulke keuzes gemaakt de afgelopen tijd en risico’s genomen dat dit er ook nog wel bij kan. En mijn oude blog blijft gewoon online als een soort archief, want er staan ook nog samenwerkingen op waar ik voor betaald heb gekregen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: