Even over Orange is the new Black op Netflix én er komt een seizoen 7!

orange is the new black seizoen

Er komt een seizoen 7! Een tijdje had ik geen tv abonnement meer omdat ik vaak met een half oog keek en dacht dat het allemaal wel wat goedkoper kon. Daar ga ik nog wel apart over schrijven, maar nu heb ik dus Netflix herontdekt omdat ik toch wel iets wilde kijken op tv. Orange is the new Black was ik ooit een aantal jaar geleden aan begonnen nadat de hype was begonnen, maar al snel haakte ik af omdat ik vaker met mijn laptop op schoot zat dan dat ik daadwerkelijk de serie volgde. De nieuwe serie die ik ging kijken was dus Orange is the new Black 🙂

Orange is the new black

Orange is the new black is een serie die zich afspeelt in een vrouwengevangenis en daar zitten alleen maar vrouwen, duh! Behalve natuurlijk de cipiers die ook mannelijk zijn. Aan het begin van de serie zie je Piper die een relatie heeft met Larry, maar de bak in moet voor iets wat jaren daarvoor is voorgevallen. In het begin is ze het lieve meisje dat makkelijk over zich heen laat lopen, maar al snel merkt ze dat je met aardig doen en liefdadigheid niet ver komt tussen allemaal bitches in de gevangenis. En daar ontstaan dan ook de nodige situaties en confrontaties door..

In het begin vond ik het wel wat lastig te volgen want je ziet beelden van het heden, maar tussendoor zie je beelden van de personages voor ze in de gevangenis zaten. Zo kom je ook een beetje te weten wat de reden is dat ze daar zitten. Zoals ik al zei vond ik dat wat lastig te volgen, gewoon een beetje rommelig denk ik. Daar wen je wel aan naarmate je verder naar de serie kijkt.

Alle seizoenen binnen een paar weken gekeken..

Nouja, bijna alle seizoenen van Orange is the new black heb ik af, op seizoen 6 na. Ik had nog geen tv abonnement besteld (inmiddels weer wel) en keek dat dus in elk vrij moment dat ik had. De afleveringen duren ongeveer een uur dus ik was lekker lang bezig en volgde het nu ook wel echt. De situaties veranderde, de personages veranderde en er gebeurde veel in die paar seizoenen. Nu ben ik bij een van de laatste afleveringen van seizoen 5 en ik moet zeggen dat ik dit seizoen niet zo leuk vond. Ik ga er niet teveel over zeggen voor je het nog niet hebt gezien, maar de vrouwen gaan in opstand en zetten heel Litchfield (zo heet de gevangenis) op zijn kop. Ben nu wel benieuwd naar seizoen 6 🙂

Orange is the new black seizoen 7!

Seizoen 7 van Orange is the new black wordt in juli verwacht op Netflix. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet kan wachten omdat ik er nu helemaal in zit en zo benieuwd ben wat het einde zal zijn. Er zijn natuurlijk een aantal verhaallijnen ontstaan in de seizoenen ontstaan en bij een laatste seizoen komt alles vaak ‘op zijn plek’. Ik ben benieuwd!

Heb jij de serie gekeken? En wat vond je ervan?

 

Mariska

Find me on: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: