Over mij

30plusvrouw.nl

Hi, leuk dat je geïnteresseerd bent in de persoon achter 30plusvrouw.nl! Het gezicht achter deze blog ben ik, Mariska, 33 jaar en momenteel woonachtig in Edam. Ik woon samen met mijn lieve katertje Vriendje. Op dit domein ga ik schrijven over alles dat mij bezighoud met foto dagboekjes, persoonlijke zaken en soms ook gewoon beauty reviews.

Waarom 30plusvrouw.nl?

Op zaterdag 25 mei 2019 heb ik 30plusvrouw.nl opgericht omdat ik verder wilde dan mijn (vorige) blog doormariska.nl. Op dit moment zit ik in een nieuwe fase van mijn leven (klinkt écht heel gek in mijn eigen oren) en daarom wilde ik ook gewoon lekker opnieuw beginnen. Een frisse nieuwe start op een frisse nieuwe domeinnaam.

De verandering

In een paar maanden tijd heb ik een andere baan gevonden, ben ik jurkjes gaan dragen (en dat deed ik écht nooit), ben ik een spaarplan aan het bedenken en ben ik verder naar de toekomst aan het kijken. Want ga ik nog lang in deze kleine sociale huurwoning blijven wonen of ga ik heel goed sparen en over een tijdje mijn eerste echte eigen huis of appartement kopen? Allemaal zaken die nu spelen en ik sta nog maar aan het begin van deze hele verandering. Maar boven alles heb ik er heel veel zin in!

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: